• Prezentācija par projektu un Viedo sensoru tehnologīju iesildīšanās pasākumā “Pārtika kā resurss ” skolēnu hakatonam «Young Climathon» ietvaros [Zoom platforma], organizē RTU, EIT Climate-KIC Hub Latvia, Vides izglītības fonds programmas «Young Innovators» un projekta “Jaunie izgudrotāji ilgtspējīgai attīstībai” ietvaros. Pieejams arī VI mājas lapā un youtube platformā.

  • Intervija Vides akadēmijas studentiem par projekta pētījumu, aktualitāti un rezultātiem un pētniecībā iesaistītajiem.

  • Prezentācija par pētījumiem LU un viedajiem sensoriem pārtikas kvalitātes kontrolē LU kursa “Ievads vides zinātnes studijās” nodarbības ietvaros.

  • Raksts par projektu “Tumši zils! Nebāz mutē!” laikrakstā “IR”, #39 (595).

  • Projekta rezultāti tika publiskoti starptautiskā un interdisciplinārā konferencē “Nordic Clay Meeting / 3rd Symposium Clays & Ceramics 2021”.
     

  • R.Ozola-Davidāne prezentēja mutisko prezentāciju “Novel pH-sensitive composites containing clay minerals and anthocyanins to monitor meat freshness”.

    Konferences tēžu krājums pieejams šeit.
     

  • Smart Packaging intervija nacionālajā radio stacijā LR1, raidījuma“Zināmais Nezinamajā” ietvaros.

    Raidījumu var noklausīties šeit.
     

  • Smart Packaging intervija nacionālajā televīzijā TV3, raidījumā “900 sekundes” (sākot no 34:00 min).
     

  • Raksts “Sensors that indicate food quality” Icebreaker mājaslapā par Smart Packaging. 
     

  • Smart Packaging intervija nacionālajā televīzijā LTV1, raidījums “Izziņas impulss”.
     

  • Raksts „Sensors ziņo par pārtikas svaigumu“ Latvijas biznesa ziņu portālā Dienas Bizness.
     

  • Smart Packaging Labs of Latvia sociālo mediju kanālā: